Tags

, , , ,


WW III update,forget about the Maya’s.

Zo inmiddels zijn Assad’s chemische wapens in handen van de Russen. Men was bang dat die in handen van de rebellen zouden vallen. De rebellen schijnen echter zelf over chemische wapens uit Libië te beschikken, en ook raketten(RPG komen uit het arsenaal van Khadaffi.

Ook beschikken de rebellen over Lange Afstands Raketten (op 0:39). Maar het gericht afschieten daarvan vereist meer dan alleen de raketten. Men dient ook over exacte informatie over de weersomstandigheden en zoiets te beschikken. Iets wat NATO hun wel kan leveren, sic.

Waar men het meeste angst voor heeft is dat de rebellben deze wapens op de bevolking gaan gebruiken en dat men dan Assad de schuld geeft.

Obama en de Nato (ondanks dat Israël tegenwoordig aan Nato oefeningen mag deelnemen) krijgen nog een zware dobber aan Syrië. In middels heeft ook Hezbollah de zijde van Assad gekozen.

En ook Putin zal Assad of in elk geval Syria niet snel laten vallen ondanks zijn geslijm met van Rompuy. Inmiddels is het antwoord op onze trotse Patriots al afgeleverd.

Deze kwam ik net nog tegen,ben ik gelukkig niet de enige.

Advertisements